Kan Akusoli reducere spændinger i fod og hæl?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Akusoli har magnetiske indlægssåler med polstrede områder, der er strategisk designet til at lette trykket på foden og hælen. Disse indlægssåler er designet til at passe til dine fødders naturlige form, hvilket hjælper med korrekt positionering af foden og i sidste ende bidrager til korrekt justering af knæet.